Sosyal Medya
Fantezi müziğinin sevilen ismi Rizeli sanatçı Sinan Özen, geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelen kızı Neva için dua istedi. Sinan Özen ile eşi Burcu Kartal'ın 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 6 altı kez ameliyat geçirmişti. Neva, bugün 7'inci kez ameliyat masasına yattı.
 
"ÖNCE ALLAH'A SONRA DOKTORLARIMIZA EMANET ETTİK" 
 
Çift, ameliyathane kapısında duygu dolu anlar yaşadı. Özen, "Nevamızı önce Allah’a sonra 7'nci kez doktorlarımıza emanet ettik" dedi.
 
NE OLMUŞTU? 
 
Ünlü şarkıcı ile 4 yıl önce evlendiği Burcu Kartal, Şubat 2020'de dünyaya gelen kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince çok üzüldü.
 
"KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR" 
 
Daha önce kızı Neva'nın 5 ameliyat geçirdiğini ve yoğun bakımda olduğunu açıklayan şarkıcı, minik bebeğin sağlık durumu ile ilgili son gelişmeleri de paylaştı: Maalesef kritik süreç devam ediyor. Rabbimizden tek dileğimiz Neva için dualarımızın kabul olması.
 
"Maalesef kritik süreç devam ediyor. Rabbimizden tek dileğimiz Neva için dualarımızın kabul olması. Daha önce sizlerle paylaşmış olduğum gibi Allah'ın bize emaneti kızımız Neva, epey bir zamandan beri ciddi sağlık problemleri yaşamaktadır."
 
"Bu açıklamayı, kızımızın sağlık durumu ile ilgili sizlerden gelen bilgi talebi üzerine yapıyorum. Kızımız Neva'ya 5 gün önce bir ameliyat daha yapıldı. Şu an bu ameliyatın umutla olumlu sonuçlar vermesini bekliyoruz."
 
"Dualarını bizden eksik etmeyen siz değerli dostlarımıza ilginiz için teşekkür ediyor, bu sıkıntılı günlerde bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah daha güzel haberlerle buluşmak umuduyla hepinizi saygı ve sevgi ile kucaklıyorum."
 
 

BUNLARI DA iZLE