Sosyal Medya

Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’deki mitingde halka hitap etti. Erdoğan “Şimdi size buradan iki önemli haberin müjdesini vermek istiyorum” diyerek hayvancılık, kümes hayvancılığı ve seracılık yapanların tarımsal sulama abonesi olarak yüzde 12 indirimli elektrik kullanabileceğini bildirdi. Erdoğan ayrıca "Yeni sondaj gemimizi aldık, adını Yavuz olarak belirledik. Bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Yavuz da Akdeniz'de doğal gaz ve petrol aramalarına başlayacak" ifadelerini kullandı.

"Duymayanlar duysun, duyanların yürekleri oynasın. Cumhur ittifakının karşısına bir yanına FETÖ’yü bir yanına da PKK’yı alanlara önüne de birkaç partiyi alanlara 31 Mart’ta gereken dersi veriyor muyuz?

Şimdi ben Doğu Karadeniz'den Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? 780 bin kilomeyre kare ile Türkiye var. Bay Kemal sen kimlerle kol kola gezdiğini görüyor musun? Sözde İyi Parti, Saadet Partisi sen kimlerle kol kolasın görüyor musun? Rahmetli Erbakan hocamız kalksa acaba bunlara ne derdi. Atatürk'ün partisinin bunlarla ne işi var? Şu CHP'ye 31 Mart'ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya hazır mıyız?"