Sosyal Medya

Foto Galeri

Karlı dağlarda rafting heyecanı

Van'da Çatak Belediye Spor Rafting Takımı sporcuları, bu yıl Tunceli'de düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonası'na iki bin 800 rakımlı karlı dağlarda antrenman yaparak hazırlanıyor.

Çataklı sporcuların Dünya Rafting Şampiyonası`na karla kaplı dağların zirvesinde antrenman yaparak hazırlandığını belirten Manto, "Biz daha önce Çatak Çayı`nda rafting yapıyorduk. Bu yıl sporcuların yoğun ilgisi üzerine `Karda rafting yapalım` dedik. Çatak Çayı şimdi soğuk olduğu için sporcularımızın kondisyonlarını kaybetmemesi amacıyla çalışmalarımızı karda sürdürüyoruz. Tunceli`de yapılacak yarışmalarda iyi bir derece alacağımızı düşünüyoruz." dedi.">

""`Karda rafting yapalım` dedik."
Çataklı sporcuların Dünya Rafting Şampiyonası`na karla kaplı dağların zirvesinde antrenman yaparak hazırlandığını belirten Manto, "Biz daha önce Çatak Çayı`nda rafting yapıyorduk. Bu yıl sporcuların yoğun ilgisi üzerine `Karda rafting yapalım` dedik. Çatak Çayı şimdi soğuk olduğu için sporcularımızın kondisyonlarını kaybetmemesi amacıyla çalışmalarımızı karda sürdürüyoruz. Tunceli`de yapılacak yarışmalarda iyi bir derece alacağımızı düşünüyoruz." dedi."