Sosyal Medya

Foto Galeri

Ç.Rizespor'da muhteşem sevinç

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelede Çaykur Rizespor, 23. dakikada Umar Aminu'nun golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takımın geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşma 1-0 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Ligin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor bu sonuçla 15 puana yükseldi. Ligin üst sıralarını zorlayan Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı. Ligde gelecek hafata Kasımpaşa lider Başakşehir'e konuk olacak. Çaykur Rizespor da sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak.

"Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadelede Çaykur Rizespor, 23. dakikada Umar Aminu'nun golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takımın geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşma 1-0 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Ligin son sırasında yer alan Çaykur Rizespor bu sonuçla 15 puana yükseldi. Ligin üst sıralarını zorlayan Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Ligde gelecek hafata Kasımpaşa lider Başakşehir'e konuk olacak. Çaykur Rizespor da sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak."