Sosyal Medya

Foto Galeri

Fiat Egea Sedan fiyatları yine zamlandı! İşte yeni fiyatlar!

Ülkemizde en ucuz sıfır otomobiller arasında yer alan 2020 Fiat Egea Sedan da zamlandı. İşte otomobilin yeni fiyat listesi!

"Türkiye'de üretilen otomobiller arasında yer alan Fiat Egea Sedan, bir kez daha zam haberleri ile gündeme geldi. Söz konusu aracın fiyatları en son ÖTV oranlarındaki değişimler sonrasında güncellenmişti. Şimdi ise döviz kurundaki dalgalanmaların etkisi ile beraber otomobilin fiyatları bir kez daha zamlanmış oldu. 2020 Fiat Egea Sedan, hali hazırda Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili olarak tüketicilere cazip geliyor. Ancak son güncellemeler sonrasında nihai tüketicinin bir hayli üzüleceğini net bir şekilde söyleyebiliriz.


Son değişimler ile beraber 2020 Fiat Egea Sedan fiyatları 110.900 TL'ye kadar çıkmıştı. Ancak Fiat tüm otomobillerinde fiyatlarını güncelledi ve yeni fiyat tablosu ortaya çıktı. Buna göre artık en boş donanım paketine sahip olan bir Fiat Egea Sedan'ı satın almak için cebimizden 113.900 TL çıkması gerekecek. İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve diğer donanım seviyesindeki fiyatlara da göz atmış olalım. İşte detaylar!"