Sosyal Medya

GÜNDEM

Kadir İnanır yeniden yoğun bakıma kaldırıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır, beyninde pıhtı atması nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Tedavi sürecine devam eden ünlü ismin, akciğerlerinde görülen enfeksiyon sebebiyle tekrar yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Kadir İnanır, sağlık sorunları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda beyninde pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve uzun süre entübe edilen İnanır, tedavi sonrası sağlığına kavuşmuştu. Ancak, İnanır ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
 
Yeniden Hastaneye Kaldırıldı
 
Evinde tedavi gören Kadir İnanır, bu kez akciğerinde oluşan hafif enfeksiyon nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. 
 
Jülide Kural'dan Açıklama
 
İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, usta oyuncunun sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: "Fizik tedavi merkezinde tedavimiz devam ediyordu ancak akciğerinde görülen hafif enfeksiyon nedeniyle yeniden hastaneye döndük. Bu süreçte asla eve gitmedi. Bir hastaneden diğer fizik tedavi hastanesine geçiş yapmıştık. Yoğun bakımda 3. gündeyiz ama tedbir amaçlı. Çok uzun süre hastanede olması sebebiyle doktorları titiz davranıyor. Büyük bir rahatsızlık değil, entübelik de bir durum yok."
 
İnanır'ın durumunun kontrol altında olduğu ve doktorların titiz bir şekilde tedavi sürecini yürüttüğü belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.