Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Çaykur Rizespor'da Kombine Satışları Başlıyor

Çaykur Rizespor, 2024–2025 futbol sezonunda Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı iç saha karşılaşmaları için kombine satışlarına başlıyor!

Çaykur Rizespor Kombine Satışları Başlıyor
 
Çaykur Rizespor, 2024–2025 futbol sezonunda Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı iç saha karşılaşmalarını kapsayan kombine satışlarına 10 Temmuz Çarşamba günü saat 13.00'de başlıyor. 
 
2023/2024 Sezonu Kombine Sahiplerine Özel Avantajlar
Geçtiğimiz sezon kombine sahibi olan taraftarlar için koltuklar rezerve edilecek. Kombinesini yenileyen taraftarlara %10 indirim uygulanacak. Kombine yenileme işlemi sırasında Passolig yıllık kart kullanım süresinin en az 1 Haziran 2025 tarihine kadar geçerli olması gerekiyor.
 
 
Satış Takvimi
Öncelikli kombine satışları 19 Temmuz saat 17.00'de sona erecek. Genel kombine satışları ise 20 Temmuz Cumartesi saat 11.00'de başlayacak.
 
Kombine Satış Koşulları
Kombine satışları sadece Çaykur Rizespor logolu kartlara yapılacak. Yıllık kart kullanım ücreti ve taksitli satışlarda oluşacak olan banka komisyon ücretleri müşteriden tahsil edilecek. Protokol tribünü kombine satışları stadyum müdürlüğünden sağlanacak.
 
Taraftarlar, kombine biletlerini yenileyerek takımını desteklemeye devam edebilecek ve yeni sezonda da Çaykur Rizespor'un yanında olmanın ayrıcalığını yaşayacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.