Sosyal Medya

RİZE

Eski Tunca Belediye Başkanı Aytemiz hayatını kaybetti

Rize'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, silahla vuruldu. Aytemiz, hayatını kaybetti.

Rize'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, silahla vuruldu. Aytemiz, hayatını kaybetti.
 
Ardeşen'de meydana gelen olayda H.K.'nın kurşunlarına Tunca Beldesi AK Partili Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz'in vücuduna 5 kurşun isabet ettiği ve hayatını kaybettiği öğrenildi.
 
Olay, Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde Silahlı Kavgaya Dönüştü
 
Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz (56) ile H.K. isimli şahıs arasında bir iş yerinde tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışma büyüyerek caddeye taşındı ve silahlı kavgaya dönüştü. H.K., belinden çıkardığı silahla Naci Aytemiz'e ateş etti.
 
Aytemiz Hayatını Kaybetti
 
Aytemiz, dizlerinin üzerine çökerken olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından tutuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aytemiz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Soruşturma Başlatıldı
 
Olayla ilgili 2 kişi yakalanırken, bir kişinin daha yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili adli soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.