Sosyal Medya

TELEVİZYON

İsmail Küçükkaya annesini kaybetti

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın 75 yaşındaki annesi Halise Küçükkaya, Antalya'da denizde yüzerken geçirdiği kalp krizinin ardından boğularak hayatını kaybetti.

Halk TV'de sabah haberlerini sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, annesi Halise Küçükkaya'nın vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Annelerine çok düşkün olduğu bilinen ve yayınlarında sıkça bahsettiği Halise Küçükkaya, Antalya'da tatil yaptığı otelin sahilinde denize girdikten sonra hayatını kaybetti.

Denizde Çırpınmaya Başladı

Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Kundu turizm beldesinde bir otelde tatil yaparken denize giren Halise Küçükkaya, bir süre yüzdükten sonra suda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden otelin cankurtaranı hemen müdahale ederek Halise Küçükkaya'yı kıyıya çıkardı ve otelin sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Ancak, tüm çabalara rağmen Halise Küçükkaya kurtarılamadı.

Kalp Krizi Şüphesi

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Halise Küçükkaya'nın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk incelemeler, Küçükkaya'nın denizde kalp krizi geçirerek boğulduğunu ortaya koydu. Morgdaki işlemler tamamlandıktan sonra cenaze, oğlu İsmail Küçükkaya'ya teslim edildi.

İsmail Küçükkaya'nın Gözyaşları

Annesinin cenazesini almak için morga gelen İsmail Küçükkaya'nın oldukça üzgün olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Gözyaşları içinde cenazeyi teslim alan Küçükkaya'nın, annesinin memleketi Kütahya'nın Simav ilçesine gönderildiği ve Halise Küçükkaya'nın yarın ikindi vakti toprağa verileceği bildirildi.

  • İsmail Küçükkaya annesini kaybetti

  • İsmail Küçükkaya annesini kaybetti

  • İsmail Küçükkaya annesini kaybetti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.