Sosyal Medya

SPOR

Beşiktaş'tan Angel Di Maria müjdesi!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Angel Di Maria transferi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transfer döneminde Paulista ve Rafa Silva'yı kadrosuna katan Beşiktaş, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Angel Di Maria transferi hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"Copa America'dan Sonra Di Maria'yı Alacağız"

Gündem Beşiktaş programına konuşan Yücel, "Angel Di Maria'yı almaya gidecek misiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Copa America'dan sonara almaya gideceğiz. Turnuva sonrası kararını vereceğini söyledi. Müjde demeyelim de bekliyoruz diyelim. Beklenti oluşturmayalım. Çok beklenti oluştu. Bende de oluştu ama sakin gitmekte fayda var. Teklifimizi yaptık. Cevabını bekliyoruz. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık."

10 Milyon Euro Kazanacak

36 yaşındaki oyuncuya 1 yıllığına 10 milyon euroluk ücret teklif edildiği belirtildi.

Rosario'dan İlginç Teklif

Diğer yandan, Arjantin ekiplerinden Rosario Central'in de Angel Di Maria ile yakından ilgilendiği bildirildi. Rosario ekibi, yüksek maaşın yanı sıra, Federal Polis ve Özel Harekat destekli bir ekip, zırhlı araç, hem karadan hem de havadan özel koruma, evi için özel gözetim ve stadyumda ve antrenmanlardayken sivil polis koruması imkanları sundu. Bu teklif, Arjantin basınında geniş yer buldu.

48 Maçta 17 Gol ve 15 Asist

36 yaşındaki yıldız futbolcunun Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Geride kalan sezonda 48 maçta 17 gol ve 15 asistlik performans sergileyen tecrübeli kanat oyuncusu, transferin gözde isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.