Sosyal Medya

GÜNDEM

Mersin-Adana Otoyolu'nda zincirleme kaza

Mersin-Adana otoyolunda meydana gelen zincirleme kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi de yaralandı..

Mersin-Adana TAG Otoyolu'nda Feci Kaza

Adana istikametinde seyreden bir yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada kamyon ve iki otomobille kafa kafaya çarpıştı.

10 Ölü, 39 Yaralı

Kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi de yaralandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Diyarbakır’dan İstanbul’a gitmekte olan bir yolcu otobüsü, Mersin ili Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi mevkiinde otobanda iki binek araç ve bir kamyonla çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, 39 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

3 Savcı Görevlendirildi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından kazayla ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Mersin'in Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi mevkiinde TAG Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazası hepimizi derinden üzmüştür. Kazayla ilgili Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı koordinesinde 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Cevdet Yılmaz'dan Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mersin'deki trafik kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Yılmaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Mersin TAG Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.