Sosyal Medya

SÜPER LİG

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın jokeri oldu

Bu sezon birçok bölgede görev yaparak gösterdiği performansla Okan Buruk'un vazgeçilmez oyuncusu olan Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı.

Lig tarihinde 24. şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı takımda, bu başarının en büyük mimarlarından biri de milli futbolcu Barış Alper Yılmaz oldu. Bu sezon gösterdiği performansla beğenileri toplayan Barış Alper, Okan Buruk'un vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi.

Performansı Dikkat Çekti

2021 yılında 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nden transfer edilen 24 yaşındaki Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Farklı pozisyonlarda görev alarak çok yönlülüğünü kanıtladı.

Birçok Bölgede Oynadı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ona verdiği farklı pozisyonlardaki görevleri başarıyla yerine getiren Barış Alper Yılmaz, santrfor, sağ kanat, sol kanat, orta saha, sol bek ve sağ bek bölgelerinde oynadı.

Galatasaray Formasıyla 108 Maç

Barış Alper, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 80, UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemelerinde 13, Türkiye Kupası'nda 9 ve UEFA Avrupa Ligi'nde ve elemelerinde 6 olmak üzere toplam 108 resmi müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 11 gol atıp 14 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

İstikrarlı Performans

Bu sezon Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu olan Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılıların Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi grupları ve elemeleri, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda oynadığı 55 resmi maçın 54'ünde süre aldı. Yalnızca Sivasspor deplasmanında sarı kart cezalısı olduğu için oynayamadı.

Sözleşmesi Uzatıldı

Galatasaray, başarılı futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattı. 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon da Galatasaray ile Süper Lig'de şampiyonluk yaşamıştı.

Barış Alper Yılmaz, hem çok yönlü oyun tarzıyla hem de istikrarlı performansıyla Galatasaray'ın başarısında önemli bir rol oynadı.

  • Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın jokeri oldu

  • Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'ın jokeri oldu

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.