Sosyal Medya

TRABZON

Tonya belediye başkanı Beşel makam odasında saldırıya uğradı!

Trabzon'un Tonya ilçesinde, AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında darp edildi.

Makam Odasında Saldırıya Uğradı
 
Olay, akşam saatlerinde Tonya ilçe merkezindeki Orta Mahalle'de bulunan Belediye Başkanlığı makamında meydana geldi. İddiaya göre, Başkan Osman Beşel, mesai saatlerine uymadıkları gerekçesiyle belediyede görevli memurlar H.U. (63) ve H.K. (64) hakkında tutanak tutulmasını istedi. Bu durumdan rahatsız olan memurlar, Başkan Beşel'in makam odasına girerek tartışma başlattı. Tartışma sırasında, memurlardan biri Beşel'e kafa atarken, diğeri tokatla saldırdı. 
 
Olay anında diğer belediye görevlileri araya girerek memurları makamdan uzaklaştırdı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başkan Beşel, sağlık ekipleri tarafından Tonya İlçe Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı ve ardından taburcu edildi.
 
Darp Raporu Alıp Şikayetçi Oldu
 
Başkan Beşel, darp raporu alarak memurlardan şikayetçi oldu. H.U. ve H.K. isimli memurlar, 'Kamu görevlisine hakaret', 'kamu malına zarar verme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından polis ekiplerince gözaltına alındı.
 
Bakan Tunç: "2 Şüpheli Gözaltına Alındı"
 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Tunç, "Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e odasında yapılan fiili saldırıyla ilgili Tonya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iki şüpheli gözaltına alınmıştır. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e acil şifalar diliyor, bu saldırıyı şiddetle kınıyorum," ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.