Sosyal Medya

YAŞAM

7 aylık evli olan genç kadın eski sevgilisi tarafından öldürüldü

Ayrıldıklarını kabul edemeyen eski sevgilisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan 7 aylık evli olan genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, ayrılığı kabullenemeyen eski sevgilinin silahlı saldırısı sonucu Gülhan Esen hayatını kaybetti.
 
Dün sabah saatlerinde evinden işe gitmek üzere çıkan Gülhan Esen, plakası belirlenemeyen bir araçtan inen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu.
 
Saldırgan, Esen'e üç el ateş ettikten sonra kaçtı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Ancak Esen, başından aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirdi. Cenazesi memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderildi.
 
Polis ekipleri, çalışmaları sonucunda saldırganın takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğunu tespit etti. Şüphelinin, Esen'i bir lojistik firmasında işe başladığından bu yana takip ettiği ve olay günü eve geliş-gidiş saatlerini belirlediği öğrenildi. Salı günü ise İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinden gelerek Esen'in evinin önünde bekleyen M.T., Esen'i silahla vurduktan sonra kaçtı.
 
M.T. ile Esen'in bir süre önce ayrıldığı, ancak M.T.'nin Esen'in evliliğini kabullenemediği ve bu yüzden genç kadını öldürdüğü belirtildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.