Sosyal Medya

RİZE

Rize'de Fuhuş Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı

Rize'de gerçekleştirilen operasyonda, Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama Suçlarına karışan 5 şüpheli, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Rize'de gerçekleştirilen operasyonda, Fuhşa Teşvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama Suçlarına karışan 5 şüpheli, Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, operasyonun suç ve suçlularla mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olduğu vurgulandı.
 
Yakalanan şüphelilerden M.Y., K.Y., B.Ö., Z.G. ve N.G.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edildiği belirtilerek, haklarında adli işlem yapılan şahısların tutuklandığı ifade edildi.
 
Açıklamada ayrıca, "İlimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda fuhşa karışan şahıslar da tespit edilerek yakalanmakta ve gerekli adli işlemler yapılmaktadır" denildi. Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği ve suçla mücadele konusundaki hassasiyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini belirttiler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.