Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Ç.Rizespor'dan'dan sert açıklamalar

Bu akşam oynanan Ç.Rizespor, Galatasaray maçında atılan tek gölün haksız şekilde VAR sisteminde Galatasaray lehine sonuçlanmasının ardından, verilen bu karara herkes isyan etti.

KAMUOYU AÇIKLAMASI
 
Gencecik çocukların emeklerine yazık. Eşine çok rastlanmayan gelecek vaat eden genç oyuncular projesiyle sezona başlayan Çaykur Rizespor camiasına yazık.
 
Gelecek vaat eden genç bir kadro kurduk, bir mücadele içerisindeyiz, hayallerimiz var, hayallerimizi yıkmayın! Anadolu kulüpleri sadece saygı bekliyor, adaletli davranılmasını bekliyor, alın terinin karşılığı çarpık düzene kurban gitmesin istiyor. Esas sorun kaybedilen puanlar değil bizzat yok olan güvendir.
 
Çaykur Rizespor olarak sahada mücadele etmeye, Süper Lig’e renk katmaya devam edeceğiz. Futbolun tüm paydaşlarını özlenen adaletli yönetimin oluşması için görev almaya davet ediyor, bu akşamki maçta emeğimizin gasp edilmesine sebep olanların vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
 
Hasan Yavuz BAKIR
Genel Sekreter ve Basın sözcüsü
 

2 Yorum

  1. Erdoğan Kuleci

    Kasım 02, 2023 Perşembe 14:39

    Maalesef golden önceki pozisyonda rize lehine açık bir şekilde faul vardık bir hucum ma kalkmış bire sporcunu bariz iterek oyundan düşürüp topunu kaparak yapılan bir faul burada var nerde

  2. Kayhan kaboğlu

    Ekim 29, 2023 Pazar 14:53

    Gs golünden önceki faule yeterli itirazı yapsaydınız vara gitmek zorunda kalacaklardı hemen kabulleniyorsunuz.rizenin golüde nizamidir.bu maç 1.0 rize lehine verilmelidir.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.