Sosyal Medya

Ç.RİZESPOR

Şarlatan yazardan Rizelilere ağır sözler!

Trabzon'da yayın hayatını sürdüren Taka gazetesinde yazarlık yapan Osman Başkır, Trabzonspor'un Ç.Rizespor'a yenilgisini hazmedemedi ve Ç.Rizespor taraftarına ağır sözler sarfetti.

Taka gazetesi'nde yazarlık yapan Osman Başkır geçtiğimiz hafta Trabzonspor'un Ç.Rizespor'a mağlubiyetini hazmedemedi ve Ç.Rizespor taraftarına ağır cümleler sarfetti. 

Taka Gazetesi tepkiler üzerine Ç.Rizespor taraftarına ağır sözler içeren yazıyı internet sitesinden kaldırdı. Ancak yazı Taka gazetesinde basılı şekliyle akıllara kazındı.

İşte Başkır'ın kendini bilmez hadsiz yazısı;

"Bir çift sözüm de Rizespor taraftarlarına olacak. Bakın beyler Türk futbolunda nüfus kağıdında Trabzon yazanlar kendi şehrinin takımını tutuyor. Trabzonlulardan ender çıkar başka takımları tutan insan. Ama onlarında başı dara düştümü hemen Trabzonluyuz derler. Ya siz kendi memleketinizin takımı dururken İstanbul’un kalesi olmuşsunuz. Siz kimsiniz kim? Ağladığınız günleri ne tez unuttunuz! Trabzonspor’u her takım yener veya puan alır. Bu başka bir şey. Ama sizin takımınız asansör takım adeta, Super Ligden bir düşüyor bir çıkıyor. Ama Trabzonspor her zaman yanınızda olacak, o anlamda deyim. Sizin ağabeyiniz olacak! Gelin ipin ucunu kaçırmayın, kendinizden geçmeyin. "
 

8 Yorum

  1. cemil sözüer

    Eylül 07, 2023 Perşembe 22:45

    talıhsız bır acıklama kendı karakterı gıbı bır acıklama rıze lıler senı cıddıye almaz rize insanı ne yapması gerektıgını cok iyi bilir istanbul takımları bu ulkenın takımı tabıyıtutacaklar siz rize lilerı daha tanımadınız

  2. Vatandaş

    Eylül 07, 2023 Perşembe 07:31

    Tek doğru sözü İstanbul takımları deplasmana geliyor özellikle fener o mu deplasmana çıkıyor bizim takımmı belli değil ayıptırla stada gelip Rizeye destek vermeyeceksin bari gelip rakibe destek olma bizde İrlandalı çok malesef.

  3. Metin

    Eylül 01, 2023 Cuma 22:50

    Hadsiz osman

  4. Sedat Çelik

    Eylül 01, 2023 Cuma 19:15

    Yazılı kanunmudur Rizeliler Trabzonsporu tutacak diye dileyen dilediği takımı tutar,eğer milliyetçilikten bahsedecekseniz milliyetçilik takım tutmakla olmaz kesinlikle yanlış bir düşünce,ağabeyleri gördük iki kere Rizesporu kümeye düşürdüler,Trabzon meydanda anket yapıldı anketin konusu Rizespormu Bursaspormu kümeye düşsün diye soruldu Trabzonluların %90ı Rizespor dedi,siz bize gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz,ağabeyimiz olmak istiyorsunuz ama Rizespor yenilgisi size evlat acısı kadar oldu,sizden dost olmaz bizdende beklemeyin,aslında söyleyecek çokşey var ama buradan yazabileceklerimiz kısıt.

  5. Kamil

    Eylül 01, 2023 Cuma 19:07

    Adam doğru demiş rizenin yarisi trabzon sporu tutuyor kendi memleketi dururken trabzon halkına bir bak bakayim kaç tane rize sporu tutani bulursun

  6. Rizeli fero

    Eylül 01, 2023 Cuma 19:05

    Biz şerefiyle düşüp şerefiyle çıkanız da asıl sen kimsin size muhtaç olurmuşuz size biz 2 kez muhtaç olduk 2 sinde de olanları tüm Türkiye biliyor ALLAH size kimseyi muhtaç etmesin

  7. Adil

    Eylül 01, 2023 Cuma 16:37

    Bu yazıyı kaleme alan küçük beyinli dir. Fındık sezonu olduğu için daha iyi anlaması için fındık beyinli dir. Kendini bir şey sanıyor.

  8. Hasan KARAOSMAN

    Eylül 01, 2023 Cuma 16:03

    Başlar senin gibi kendini bilmez .insanlar aslında bu iki kardeş takımın arasın bozmaya çalisan kriptolarsiniz.sana mi kaldı insanların tercihini sorgulamak .biz kimmiş iz kimsek kimiz senin haddine mi senin gibi boş insanlar ancak böyle aptalca yazılar yazar.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.