Sosyal Medya

SÜPER LİG

Giresunspor, Süper Lig'e veda etti

Süper Lig'in 38. ve son haftasında Giresunspor, Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen İstanbulspor'un Ümraniyespor'u yenmesiyle 1. Lig'e düştü.

Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçlarda İstanbulspor ile Ümraniyespor; Giresunspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi.
 
İstanbulspor, sahasında ağırladığı Ümraniyespor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmada İstanbulspor'a galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Jetmir Topalli, 61. dakikada Eduard Rroca, 90+4' Muammer Sarıkaya ve 90+7' Eze kaydetti.
 
İstanbulspor sezonu 41 puanla bitirdi
Bu sonucun ardından İstanbulspor, sezonu 41 puanla tamamladı. Küme düşmesi daha önce kesinleşen Ümraniyespor ise Süper Lig'e 30 puanla veda etti.
 
Giresunspor, Süper Lig'e veda etti
Alt sıraları yakından ilgilendiren diğer maçta Giresunspor, Antalyaspor'u ağırladı. Kazanıp, İstanbulspor'un puan kaybını bekleyecek Karadeniz ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı ancak İstanbulspor maçından beklediği haber gelmeyince Süper Lig'e veda etti.
 
Karşılaşmada Giresunspor'un gollerini 17. dakikada penaltıdan Rijad Bajic ve 59. dakikada Borja Sainz attı. Borja Sainz, golünün ardından formasını çıkardı ve sarı kart olduğu için ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.
 
Giresunspor, 40 puanla Süper Lig'e veda etti. Antalyaspor, sezona 41 puanla nokta koydu.
 
Giresunspor, Süper Lig'e veda etti
 
Süper Lig'e Samsunspor ve Rizespor yükseldi, son takım belli oluyor
 
Alınan bu sonuçlarla birlikte Ümraniyespor ve Giresunspor gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek. Düşen takımlar yerine ise Samsunspor ile Rizespor, Süper Lig'de yer alacak.
 
Süper Lig'e yükselen son takım ise play-off finaliyle belli olacak. Manisa'nın Akhisar ilçesinde oynanacak mücadelede Pendikspor ile Bodrumspor Süper Lig bileti için karşılaşacak.

  • Giresunspor, Süper Lig'e veda etti

  • Giresunspor, Süper Lig'e veda etti

  • Giresunspor, Süper Lig'e veda etti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.