Sosyal Medya

GÜNDEM

Fahrettin Altun, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun asılsız iddialarına yanıt verdi. Altun dedikoduya, iftiraya, yalana teşne bir muhalefet anlayışının demokrasi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

Kritik seçimlere 12 gün kaldı...
 
Türkiye seçimlere yaklaşırken muhalefetten yalan ve dezenformasyon içerikli mesajlar gelmeye devam ediyor.
 
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu kez İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve ekibini hedef aldı.
 
"Son uyarım"
Tehdit diliyle paylaşımda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
 
Fahrettin Altun, Serhat ve ekip arkadaşları Çağatay ile Evren; anlaşmaya çalıştığınız dark web dünyası, sizi yabancı istihbaratın eline düşürür. Cambridge Analytica'cılık oynamak sizin kapasitenizi aşar çocuklar. SON UYARIMDIR!
 
 
Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt
İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt gecikmedi.
 
İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Güvenlik Forumu (İGF) başladı.
 
Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen forumun açılışını İletişim Başkanı Fahrettin Altun yaptı.
 
Altun burada dün kendisini hedef alarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.
 
"Bir yalan siyasetine daha tanıklık ettik"
Altun, dün gece CHP Genel Başkanının yalan siyasetinin sınır tanımazlığına bir kez daha şahitlik ettiklerini söyledi.
 
"Dedikoduya, iftiraya, yalana bu derece teşne bir muhalefet anlayışını, demokrasimiz için büyük bir kayıp olarak telakki ediyoruz"
"Elbette yalanı alışkanlık haline getirmiş, yalan siyasetini kurumsallaştırmış olanlar bu huylarından vazgeçmeyecek" diyen Altun şu ifadeleri kullandı:
 
Dün gece CHP Genel Başkanının yalan siyasetinin sınır tanımazlığına bir kez daha şahitlik ettik. CHP Genel Başkanının benimle birlikte Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığındaki çalışma arkadaşlarıma iftiralar içeren paylaşımı, kendisinin siyasi çaresizliğinin, çevresindeki profesyonellerin de strateji yoksunluğunun somut bir göstergesi olmuştur. Ülke dışından hizmet aldığı ajans tarafından yazılan tezvirat dolu bir tweet'le kamu görevlilerinin hedef gösterilmesini, tehdit edilmesini asla kabul etmiyoruz. Dedikoduya, iftiraya, yalana bu derece teşne bir muhalefet anlayışını, demokrasimiz için büyük bir kayıp olarak telakki ediyoruz.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.