Sosyal Medya

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan Teknofest İstanbul'da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknofest İstanbul'u ziyaret ediyor. Canlı aktarıyoruz.

 
Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, üçüncü gününde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, festival alanını ziyaret ediyor.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TOGG İLE GELDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknofest festival alanına yerli ve milli otomobil Togg ile birlikte geldi. Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi de eşlik etti.
 
TEKNOFEST İLE ÖZDEŞLEŞEN POZ VERİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı, bakanlarımız ve diğer tüm katılımcılar kürsüde TEKNOFEST ile özdeşleşen ünlü pozu verdi.
 
LİBYA CUMHURBAŞKANI KONUŞTU
Törene katılan Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe yaptığı açıklamada, 'Türkiye bugün başarılı bir devlet modelinin en güzide örneğidir. Halkına, milletine, vatanına gerçek anlamda hizmet eden bir Türkiye modeli görmekteyiz.' dedi.
 
İLHAM ALİYEV'İN AÇIKLAMALARI
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Teknofest'te şu açıklamalarda bulundu:
 
"Türkiye ve Azerbaycan dost, kardeş ülkedir. Sayın Erdoğan’ın yanımızda olması bize güç verdi. Türkiye bölgemizde barışın, istikrarın ve güvenliğin garantörüdür. Yakın zamanda Azerbaycan'da Bayraktar Merkezi kurulacak.
 
2. Karabağ Savaşı’nın ilk dakikalarından son dakikalarına kadar gardaşım Erdoğan bizim yanımızdaydı.
 
Onun açıklamaları, mesajları Azerbaycan’ı desteklemişti.
 
Bu bize güç ve ruh verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.