Sosyal Medya

EKONOMİ

Ve sonunda beklenen duyuru yapıldı! Bakanlığa 3.220 personel alınıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çok önemli duyuru yapıldı ve personel alımı müjdesi verildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çok önemli duyuru yapıldı ve personel alımı müjdesi verildi. Bu noktada Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarında bakanlık merkez ve taşra teşkilatı ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde toplam 3 bin 220 personel alımı yapılacağını ifade etti.
 
BAŞVURULAR BEKLENİYOR 
 
Bakan Nebati paylaşımında Nitelikli iş gücümüzü artırabilmek ve liyakat esasına dayalı olan kadromuzu genişletmek adına başvuruların beklendiğini ifade etti. Ayrıca Bakan Nebati açıklamalarının devamında sınava hazırlık sürecinde başarılar diledi.
 
YAPILAN DUYURU 
 
Konu ile ilgili olarak Bakan Nebati açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
 
"Bizlere her daim güç veren milletimiz için durmadan, yorulmadan aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı gerçekleştirmemize katkı sağlayacak ve gücümüze güç katacak bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere;
 
KADRO DAĞILIMI
 
360 defterdarlık uzman yardımcısı, 40 hazine ve maliye uzman yardımcısı, 10 hazine ve maliye müfettiş yardımcısı ve 40 muhasebe denetmen yardımcısı ile 20 hazine avukatı istihdam edilecektir.
 
Gelir İdaresi Başkanlığı’na ise, 50 devlet gelir uzman yardımcısı ve 2 bin 700 gelir uzman yardımcısı olmak üzere 2 bin 750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim. Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, ülkemizin ekonomideki hedeflerini başarıya ulaştırmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Sınava katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diler, tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.