Sosyal Medya

GÜNDEM

Aşk-ı Memnu'nun usta oyuncusuydu! Efsane usta oyuncu hayatını kaybetti

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Süleyman Efendi karakteri ile hafızalara kazınan Rana Cabbar, rahatsızlanarak hastaneye aldırıldığı biliniyor. Usta oyuncunun hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Aşkı Memnu'nun Süleyman Efendisi Rana Cabbar'dan acı haber geldi. Usta oyuncunun hayatını kaybettiği paylaşıldı. Bir döneme damga vuran Aşkı Memnu oyuncuları arasında yer alan Rana Cabbar bir süre önce rahatsızlandığı hatırlanıyor ve usta oyuncunun hayatını kaybettiği bildirildi.
 
ACI HABER DUYURULDU
 
Aşkı Memnu'nun 78 yaşındaki sevilen ismin ajansı olan Sökmen Menajerlik tarafından bir açılkama yapıldı. Yapılan açıklamada şu fiadelere yer verildi:
 
"Değerli oyuncumuz Rana Cabbar’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz"
 
1945 yılında dünyaya gelen Cabbar, Güner Sümer'in yönettiği “Ayak Bacak Fabrikası” adlı tiyatro oyunuyla sanat hayatına merhaba dedi.
 
Sayısız filmde ve tiyatro oyununda rol alan ünlü ismin oynadığı diziler arsaında Kadın, Hercai, O Hayat Benim ve Üç Kuruş da yer alıyor.

  • Aşk-ı Memnu'nun usta oyuncusuydu! Efsane usta oyuncu hayatını kaybetti

  • Aşk-ı Memnu'nun usta oyuncusuydu! Efsane usta oyuncu hayatını kaybetti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.