Sosyal Medya

EKONOMİ

Asgari ücretlilere müjdeli haber verildi! Nisan Mayıs ve Haziran'da maaşlar 1.000 TL fazla olacak

Asgari ücretle çalışanlara 1000 TL Ek ödeme müjdesi verildiği belirtilerek Nisan Mayıs ve Haziran aylarında asgari ücretin 1.000 TL ek ödeme yapılarak 9.500 TL ödeneceği ifade edildi.

Milyonlarca asgari ücretle çalışana ek ödeme duyurusu yapıldı ve çalışanları sevindirecek ek ödeme duyurusu yapıldı. Asgari ücretliler için 1000 TL Ek ödeme müjdesi verildi ve çalışanlara Haziran ayına kadar ek 1.000 TL ısınma yardımı ödeneceği ifade edildi.
 
1.000 TL EK ÖDEME YAPILACAK 
 
Asgari ücret zammı konusu konuşulmaya devam ederken asgari ücretin 12 bin lira olması beklentiler arasında bulunuyor. Asgari ücretli çalışanlar için nisan mayıs haziran aylarında ek ödeme yapılacağı belirtilerek bu ek ödemenin 1.000 TL ısınma yardımı olacağı ifade edildi.
 
9.500 TL ÖDEME YAPILACAK 
 
Bu noktada ek ödeme ile beraber bu aylarda asgari ücretliler 9 bin 500 TL alacak. 7 milyondan fazla asgari ücretle çalışan Temmuz ayında maaşlarına gelecek olan zamma merakla bekliyor ve yakından takip ediyor. Maaşa ek 1000 TL ödeme asgari ücretlilerin hesaplarına yatacağı belirtilerek Nisan Mayıs Haziran aylarında maaşlar 9 bin 500 TL seviyesinde olacak.
 
ASGARİ ÜCRETE 3 BİN 500 TL ZAM
 
Kulislerde dolaşan diğer bir iddia ise asgari ücrete temmuzda gelecek ara zam oranı olurken iddiaya göre asgari ücrete 3.500 TL zam geleceği yani yeni asgari ücretin 12 bin lira seviyesine çıkabileceği bildirildi.
 
Ancak zam hakkında bir açıklama yapılmadı. Zam kesinleştiğinde veya açıklama yapıldığında okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.