Sosyal Medya

TEKNOLOJİ

Realme 11 serisinin çıkış tarihi belli oldu

Akıllı telefon meraklılarının heyecan içerisinde bekledikleri yeni Realme 11 serisinin çıkış tarihi neredeyse kesinleşti.

Çin'de Mayıs ayında birkaç yeni akıllı telefonun piyasaya sürülmesi bekleniyor. Vivo S17 serisi, Oppo Reno 10 serisi ve Honor 90 serisi, mayıs ayında açıklanarak haziran ayındaki çevrimiçi alışveriş festivalinde ülkede satışa sunulması bekleniyor. Bugün, Realme, Realme 11 serisini mayıs ayında duyuracağını doğrulayan aşağıdaki posteri yayınladı.
 
Poster, Realme 11 serisi hakkında önemli bir şey açıklamıyor. Resimde görülen yuvarlak tasarım, Realme 11 serisinin dairesel bir kamera modülüyle donatılacağını düşündürmektedir. Hatırlatmak gerekirse, Realme 11 Pro, TENAA sertifikasyonu aracılığıyla ortaya çıkan görüntülerinde yuvarlak bir kamera modülü ile görülmüştü.
 
Realme 11 serisinin çıkış tarihi belli oldu
 
Realme 11 Pro ve 11 Pro+ özellikleri zaten biliniyor. Serinin ayrıca, standart Realme 11 5G dahil olmak üzere diğer bazı modelleri de içereceği bekleniyor. Ancak, standart modellerin ayrıntıları henüz bilinmiyor.
 
Realme 11 Pro ve 11 Pro+, kavisli kenarları olan 6,7 inç AMOLED FHD+ ekran ile birlikte gelecekler. Her iki cihazın da Dimensity 1080 yonga seti, 16 GB'a kadar RAM, 1 TB depolama ve 5.000 mAh batarya ile donatılmış olacağı söyleniyor. Bu cihazlar, Realme UI 4.0 tabanlı Android 13 ile çalışacak.
 
Realme 11 Pro, 100 megapiksel + 2 megapiksel çift kamera sistemi ile gelecek, Pro+ ise 200 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel üçlü kamera birimi ile donatılacak. Pro modeli 33W hızlı şarjı desteklerken, Pro+ 67W hızlı şarj sunacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.