Sosyal Medya

OTOMOBİL

VW Passat’ın veliahttı ID.7

VW Passat’ın yerini alacak olan ID.7 modeli Şangay Otomobil Fuarı’nda resmi olarak tanıtılacak ama lansman öncesi Çin İçişleri Bakanlığı patent ofisi aracılıyla görüntülendi

Volkswagen’in tam elektrikli orta sınıf sedanı ID.7, Ocak 2023’te kamuflajlı olarak tanıtılmıştı ve kokpiti de görülmüştü. Alman üreticinin ID.Aero, ID.Space Vizzion ile ID.Vizzion konseptlerinden izler taşıyan ID.7 modeli, 18 Nisan’da Şangay Otomobil Fuarı’nda resmi olarak tanıtılacak.
 
Çin İçişleri Bakanlığı patent ofisi aracılıyla görüntülenen ID.7 modeli,VW’nin MEB platformu üzerinden geliştirildi. Yuvarlak tavan tasarımıyla dikkat çeken coupe tasarımlı sedan, krom şeritleriyle de iddialı bir görünüm sunuyor.
 
Tek ya da iki elektrikli motor seçeneğinin olacağı tahmin edilen ID.7 modelinin 700 km’ye varan menzili olacak. 204 HP gücünde elektrikli motora ve 77 kWh kapasiteli elektrikli bataryalara sahip olacak olan ID.7'nin hızının 155 km/s’de sınırlandırıldığı belirtiliyor. Teknik özellikleri açıklanmayan ID.7'nin bu verileri, Çin pazarı için geçerli. VW ID7’nin 2024 yılında satışa sunulması planlanıyor.
 
ID.7’de 15 inçlik multimedya ekranı yer alırken akıllı havalandırma ızgaraları dikkat çekiyor.

  • VW Passat’ın veliahttı ID.7

  • VW Passat’ın veliahttı ID.7

  • VW Passat’ın veliahttı ID.7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.