Sosyal Medya

POLİTİKA

Memleket Partisi Rize Milletvekili Adayları Belli Oldu

14 Mayıs 2023’te yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Memleket Partisi Rize Milletvekili Adayları belli oldu.

Rize’de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla sırasıyla Rize merkezden iş insanı mobilya imalatçısı Atilla Kayhan ile Ardeşen ilçesinden iş insanı stilist terzi Nihal Demir ve Rize merkezden gayrimenkul değerlendirme ve satış uzmanı Furkan Kazmaz’ı aday gösterdi.
 
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak, yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır örgütümüzle yaptığımız çalışmalarda vekil aday adaylarımızı belirlemiştik. Genel merkezimizin yaptığımız listeye müdahale etmeyip oluşturduğumuz listeyi onaylaması bizleri mutlu etti. Böylece daha öncelerden sürekli telaffuz ettiğimiz gibi ithal aday göstermeyeceğiz sözümüzü tutmuş olduk. Vekil adaylarımızın Rize'de yaşaması ve halkın içinden olması bizler için önemliydi. Çünkü güzel Rize'mizin sorunlarını yakın en bilen ve etkili çözüm üretebilecek bireylerin şehrimizin öz evlatları olacağının bilincindeydik. Vekil adaylarımız Rize merkezde esnaflık yapmaktadır. 16 Nisan Pazar günü saat 13.00'de Valilik önü Atatürk Anıtı tören alanında yapacağımız aday tanıtım programına tüm hemşerilerimi davet ediyorum.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.