Sosyal Medya

CHP

CHP listelerinde Mustafa Sarıgül sürprizi!

CHP Parti Meclisi milletvekili aday listelerini belirlemek üzere toplandı. Milletvekili aday listelerinde sürpriz bir ismin olduğu iddia edildi. İddiaya göre Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Erzincan birinci sıradan aday gösterilecek.

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı, saat 09.30'da, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun sunuşu ile başladı. Toplantıda, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili hazırlıklar masaya yatırılıyor.
 
4 PARTİ CHP LİSTELERİNDEN SEÇİME GİRECEK
 
Millet İttifakı çatısı altında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, kendi logolarıyla ve listeleriyle seçime katılacak. Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA ve Gelecek Partisi de adaylarını Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden gösterecek.
 
BUGÜN YSK'YA TESLİM EDİLECEK
 
Son halini Kılıçdaroğlu'nun verdiği milletvekili aday listesi, Parti Meclisinin onayına sunulduktan sonra gün içinde Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) teslim edilecek.
 
SARIGÜL ERZİNCAN BİRİNCİ SIRADAN ADAY İDDİASI
Öte yandan CHP'nin milletvekili aday listelerinde sürpriz bir ismin yer aldığı iddia edildi. T24'ün haberine göre Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Erzincan birinci sıradan aday gösterilecek.
 
PM GECE BOYUNCA 5 KEZ ERTELENDİ
 
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün saat 19.00'da başlaması planlanan PM, gece boyunca 5 kez ertelendi ve bu sabah yapıldı. Kılıçdaroğlu, PM öncesinde ise CHP Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.