Sosyal Medya

SAĞLIK

Sertleşmeme Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu Tedavisi

Cinsel ilişki hayatımızın bir parçası olduğu için sağlıklı bir şekilde devam ettirilmelidir. İlişki esnasında sertleşme problemi yaşayan erkeklerde sertleşmeme nedenleri önemli olmaktadır. Cinsel ilişkide görülen bir durum olmasıyla bazı erkeklerde ciddi kalp hastalıklarının belirtilerinden birisidir. İktidarsızlık sorunu yaşayan erkeklerin öncelikle sağlık kuruluşlarına başvurmaları gereklidir.

Cinsel ilişki hayatımızın bir parçası olduğu için sağlıklı bir şekilde devam ettirilmelidir. İlişki esnasında sertleşme problemi yaşayan erkeklerde sertleşmeme nedenleri önemli olmaktadır. Cinsel ilişkide görülen bir durum olmasıyla bazı erkeklerde ciddi kalp hastalıklarının belirtilerinden birisidir. İktidarsızlık sorunu yaşayan erkeklerin öncelikle sağlık kuruluşlarına başvurmaları gereklidir.

Üroloji bölümünde tedavisi yapılan sertleşme problemleri, cinsel ilişki öncesi sertleşmenin tam oluşmaması veya oluştuğunda yeteri kadar uzun sürdürülememesi olarak ortaya çıkar. Sertleşme tedavisinde erkeklerin sağlık durumuna, tedaviye uyumuna ve tedavi yöntemine göre şekillenir.

 



Sağlıklı erkeklerde sertleştirici hap ve enjeksiyonlar kullanılır ilerleyen zamanlarda vakum cihazlarına yönelinir. Bu yöntemlerden hiçbir fayda görmeyen erkeklere penil protez implantasyonu olarak adlandırılan erektil disfonksiyon ameliyatı uygulanır.

Sertleşmeme Nedenleri 

Cinsel ilişki esnasında erkeklerin en çok yaşadığı sorunlardan birisi sertleşme sorunudur. Bu sorunu yaşamak istemeyen erkeklerin sayısı bir hayli fazladır. Sertleşmeme nedenleriyle sağlıklı cinsel hayat yaşayamayan çiftlerin sayısı da gün geçtikçe artış göstermektedir.

 


Bu durumun nedenleri oldukça çeşitlidir. Erektil disfonksiyon oluşmasını sağlayan bazı risk faktörleri de bulunur. Bu faktörler yaşam tarzına yapılacak müdahalelerle beraber düzeltilebilir. Sigara kullanımı, az fiziksel aktivite, aşırı kilolu olma, alkol tüketimi ve madde kullanımı sertleşme sorunlarına neden olabilir.

Farklı sertleşmeme nedenlerini sayacak olursak hastalık veya sağlık sorunları bulunur. En fazla diyabet, obezite olmak üzere kalp damar sistemini etkileyen hastalıklarla Parkinson hastalığı, multiple skleroz, gibi sinir sisteminde görülen hastalıklar, sertleşmeye yol açabilir. 

Sertleşmeme Tedavisinde Mutluluk Çubuğu

Sertleşmeme tedavisinde farklı yöntemleri biliyor olabilirsiniz. Genelde sertleştirici hap, enjeksiyonlar, vakum cihazları mutluluk çubuğu tercih ediliyor. Mutluluk çubuğu kullanarak memnun kalan erkeklerin sayısı bir hayli fazladır. Kalp krizi gibi sorun yaşayan erkeklerde ilaç kullanımı sakıncalı olduğu için protez ameliyatı daha çok tercih ediliyor.

 



Mutluluk Çubuğu Nedir?

Penil protez veya mutluluk çubuğu tıbbi tedaviler yaşadığınız sertleşmeme sorununu tedavisinin yetersiz kaldığı zamanlarda, değerlendirmeniz gereken bir çözümdür. Mutluluk Çubuğu sitesi üzerinden daha detaylı bilgiye sahip olabilir ve kalıcı bir çözüm olmasıyla ilk tercihiniz olabilir. Mutluluk çubuğu penis içerisine yerleştirilir. Böylelikle anatomik sertleşmenin gerçekleşmesine katkı sağlar.

Sertleşmeme sorununda kullanılan ameliyat dışı yöntemler işe yaramıyorsa bu durumda kalıcı çözümlere odaklanabilirsiniz. Kullanan erkeklerin memnuniyet oranı da bir hayli yüksektir. Çok kısa süren operasyondur. Penis içerisine iki adet mutluluk çubuğu yerleştirilir.

Çubuğun çeşidine göre bükülerek ya da şişirilerek erkeklerde sertleşme sağlanmaktadır. Mutluluk çubuğu kullanan erkeklerin sayısı son zamanlarda oldukça fazladır. Bu kadar çok atak olmasıyla beraber memnun olanların sayısı da azımsanmayacak kadar çoktur.

Mutluluk Çubuğu Çeşitleri 

Mutluluk çubukları tek bir çeşide sahip değildir. Aklınıza hemen bir çeşit gelmesine gerek yoktur. Birden farklı çeşide sahip olduğunu söylememiz mümkündür. Bunlar tek, çift ya da üç parçalı olabiliyor. Protezlerden tek veya üç parçalı olanlar daha çok tercih edilir. Bu protez çeşitleri içerisinde hidrofilik kaplamasına sahip protez çeşitleri de vardır.

Bu kaplama ile beraber protez ameliyatında biraz riskli durumlardan sadece biri olan protez yüzeyinde enfeksiyon riski minimuma indirilir. Protezler, erkeklerin ihtiyaçlarına göre tercih edilir. Kullanacak erkeğin penisinin anatomik boyutlarına uygun olacak ölçülerde çap ve boya sahip birtakım protez çeşitleri vardır. Üç parçaya sahip olan penis protezi, pompa mekanizmasıyla beraber şişirilebilen bir gövdeye sahiptir.

Böylelikle doğal görünümlü sertleşme imkanı sunar. Tek parçalı protezlerde ise gövde kısmı serttir ve bükülebilir durumdadır. Erkeklerde sertleşmeme nedenlerinde bulunan pek çok hastalıkta, erektil disfonksiyon tedavisi için kullanılan protezler tercih edilebilir.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.