Sosyal Medya

POLİTİKA

Muharrem İnce ile Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplantısı sona erdi. İki isim ortak açıklamalarda bulundu...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin görüşmesi sona erdi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan İnce, "Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır, menfaat ittifakları olmamalı ilke ittifakı olmalıdır" ifadelerini kullandı.
 
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ziyaret etti.
 
KILIÇDAROĞLU: HALİL İBRAHİM SOFRASINI BÜYÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ
 
Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin pek çok sorununu görüştük. Kanun teklifi hazırlıyoruz deprem bölgesiyle ilgili. Sayın Genel Başkana ayrıntılı bilgi verdim. Halil İbrahim Sofrasını büyütmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız sorunlar bireysel sorunların ötesinde Türkiye'nin sorunları. Bizi kabul ettiği için yürekten teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 
 
İNCE: TAVİZ VERMEYİZ
 
"Bizler, Memleket Partisi olarak ittifaklar olmalıdır, menfaat ittifakları olmamalı ilke ittifakı olmalıdır" diyen İnce ise şunları söyledi:
 
Kadın hakları konusunda kararlıyız, mültecilerin gönderilmesinde kararlıyız ilkelerimiz duruşumuz bunlar. Taviz vermeyiz. Bu Erdoğan gitmelidir, yorgundur, kibirlidir, akla bilime hukuka inanmamalıdır. Sayın Genel Başkan'a tekrar teşekkür ederim.

  • Muharrem İnce ile Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.