Sosyal Medya

KARADENİZ

Sadettin Türüt, Rize'den aday adaylığı başvurusunda bulundu

AK Parti Rize önceki dönem il başkan yardımcısı ve eski Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla Rize’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Rize önceki dönem il başkan yardımcısı ve eski Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, AK Parti Rize İl Başkanlığına gelerek aday adaylığı başvurusunda bulundu.
 
AK Parti Rize İl Başkanvekili ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ali İmran Büyük, aday adaylığı dosyasını aldığı Murat Sadettin Türüt’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
Rize Milletvekili Aday Adayı Murat Sadettin Türüt daha sonra Merkez İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
 
Murat Sadettin Türüt aday adaylığı başvurusu sonrasında açıklamalarda bulundu. Türüt şunları söyledi;
 
“Geldiğimiz günde artık uzun zamandır davamızın her mensubunun, hatta dışında kalıpta merak edenlerin olduğu 2023 senesine ve 2023 senesinin Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği genel seçimlerine takvim olarak çok yaklaştık. Uzun yıllar yaptığım teşkilat görevlerinde her zaman teşkilatın bir parçası olarak verilen görevin en iyisini yapmaya çalıştım. Arkadaşlarım da her konuda destek oldular. Bir kere daha kader ortaklarımın hepsine sizlerin huzurunuzda teşekkürlerimi bir borç bilirim.” dedi.
 
 
Türüt, bugüne kadar teşkilatta hiçbir görev talep etmediğini ancak milletvekilliği adaylığının talep edilen bir görev olduğundan başvuruda bulunduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: “Önümüzde bir seçim var. Zor zamanlar geçiren bir Türkiye mecburen takvimi buraya geçtiği için şimdi seçimini yapmak durumunda. Bizde bu seçimde sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dava yareni, arkadaşı olarak, kardeşi olarak, Rize AK Parti Teşkilatının bir evladı olarak ve en önemlisi bu kısmında partili partisiz herhangi bir sosyolojik bir fark ayırt etmeksizin Rize’nin bir evladı olarak Rize’nin çocuğu olarak, milletvekili genel seçimleri için kendi partimden aday adaylığına başvurdum. Bu süreçte desteğini esirgemeyen siz kıymetli dostlarıma tekrar çok teşekkür ederim. Önemli olan resmin büyüğüdür ama özelimizde de önemli olan bizim bu büyük resme verdiğimiz pozitif katkıdır. Bu noktada bu görevler insanların önlerine koyulur. Biz şimdiye kadar teşkilat görevimizi talep ederek kendimiz almadık, verilen her görevi büyük bir samimiyetle yerine getirmeye gayret ettiğimizi düşünüyorum. Ama bu öyle bir görev ki bunda kişinin kendi talep sahibi olması lazım. Bundan sonra gayret bizden tevfik Allah’tan”

1 Yorum

  1. Ozan

    Mart 14, 2023 Salı 20:03

    Şimdi AKP'ye oy veririm işte

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.