Sosyal Medya

POLİTİKA

Akşener kurmaylarını topladı! İYİ Parti'nin 81 il başkanı Ankara'ya gidiyor

Altılı masanın toplantısının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti kurmaylarını genel merkezde toplandı. İYİ Parti'nin 81 il başkanının yarın (cuma günü) Ankara'ya geleceği öğrenildi.

Altılı masayı oluşturan 6 parti 'cumhurbaşkanı adayı' gündemiyle bugün 12. toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun imzasıyla yayımlanan ortak bildiride adayla ilgili "ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz"  ifadelerine yer verildi. 
 
81 İL BAŞKANI ANKARA'YA GELİYOR
Toplantı sonrasında İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener, milletvekilleri, divan başkanlığı üyeleri, başdanışmanları ve yetkili kurulları ile saat 22.30'da bir araya geldi. Ayrıca İYİ Parti'nin 81 il başkanı daha önce planlandığı üzere yarın (cuma günü) Ankara'ya parti genel merkezinde toplanacak. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.