Sosyal Medya

GÜNDEM

Sahibinden com'da Yeni Çamoluk Otomotiv furyası sürüyor

Depremzedelere yardım için düzenlenen Türkiye Tek Yürek programında yaptığı bağış ile gündem olan Yeni Çamoluk Otomotiv, Sahibinden com'daki ilanlara da damgasını vurmayı sürdürüyor. Bu arada firma 5 milyon 200 bin TL’ye Porsche satılığa çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yüzlerce televizyon kanalında depremzedeler için ortak yayın yapıldı. Yayında bağış toplayan isimlerden Mustafa Karataş, "Kapı komşum Hamit Duras, Yeni Çamoluk Otomotiv 50 milyar TL" dedi. Sunucunun "50 bin TL" diyerek düzeltmesine rağmen Karataş "50 milyar TL" diyerek bağış miktarını tekrarladı. 
 
Duras'ın bağışladığı açıklanan 50 milyar TL bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi. Ancak daha sonra aileden yapılan açıklamayla bağış miktarının 50 bin TL olduğu anlaşıldı. 
 
“ESKİ PARAYA GÖRE 50 MİLYAR TL DEDİM” 
Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi Hamit Duras yanlış anlaşılma yaşandığını ifade ederek yaşananları anlattı. Heyecanla canlı yayına bağlanarak bağışta bulunmak istediğini belirten Hamit Duras, "Eski paraya göre 50 milyar diye bir miktar söyledim. Mustafa Karataş da o heyecanla, biz de düzeltemeden iletmiş oldu. Sonrasında sosyal medyaya düştük. Bizim asla kendi reklamımızı yapmak gibi bir amacımız yoktu. Allah rızası için yaptık. Sosyal medyada bir kısım bizim reklam yaptığımızı ifade ediyor, biz duygusal olarak yaptık. Normal bir aileyiz, içimizden geldi" dedi.
 
SAHİBİNDEN COM'DA YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV İLANLARI GÜNDEM OLDU
Yaşanan yanlış anlaşılma sahibinden com'daki araç ilanlarına da yansıdı. Çok sayıda ilan sahibi Yeni Çamoluk Otomotiv ismini ilan başlıklarında geçirdi.
 
İşte satıcıların dikkat çeken o ilan başlıkları:
 
Yeni Çamoluk’tan araç alacağım için acil satılık
 
Yeni Çamoluk’un önünden geçmiş Mondeo
 
88 Model Yeni Çamoluk çıkışlı
 
Yeni Çamoluk önünde durup çay içmiş kişiden
 
Yeni Çamoluk Otomotiv’in peşinde koştuğu araba
 
Bir zamanlar Yeni Çamoluk Otomotiv’in karşısına park edilmiş.

  • Sahibinden com'da Yeni Çamoluk Otomotiv furyası sürüyor

  • Sahibinden com'da Yeni Çamoluk Otomotiv furyası sürüyor

  • Sahibinden com'da Yeni Çamoluk Otomotiv furyası sürüyor

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.