Sosyal Medya

GÜNDEM

98 model arabasını depremzedeler için sattı! Bakın o isim kaç TL ödedi

Gönül Dağı'nın Sefer'i Ferdi Sancar'dan depremzedeler için harekete geçti. Pelin Çift oyuncu Ferdi Sancar'ın 98 model bir arabası olduğunu ve bunu satarak parasını depremzedelere bağışlayacağını açıklamıştı. Oyuncunun aracını bakım kim aldı...

 
Gönül Dağı'nın Sefer'i Ferdi Sancar'dan depremzedeler için aracını satmaya karar verdi. Pelin Çift ünlü oyuncunun bunu söylemek istemediğini ancak böyle bir hareketi herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğü için canlı yayında açıkladı.
 
Pelin Çift oyuncu Ferdi Sancar'ın 98 model bir arabası olduğunu ve bunu satarak parasını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.
 
Ferdi Sancar "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var ben onu yaptırıp öyle satacağım" dedi.
 
Ferdi Sancar'ın aracını telefon ile yayına bağlanan iş insanı Uğur Vergili 500 bin TL karşılığında aldı ve arabanın oyuncuda kalabileceğini açıkladı.
 
 
GÖNÜL DAĞI'NIN SEFER'İ FERDİ SANCAR KİMDİR?
 
24 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini oyunculuk üzerine aldı. Tiyatroya ilk kez Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu'nun Evde Üç Başına oyunuyla başladı. Setlere ilk kez Mahallenin Muhtarları dizisinde çocuk oyuncu olarak adım attı. 3 yıl boyunca tek başına bir eğlence merkezinde gösteriler yaptı. Bu, 21 yaşına kadar sürdü. Henüz 20 yaşındayken yazdığı İbret adlı oyunu 4 arkadaşıyla beraber Türkiye'yi dolaşarak sahneledi. Bu oyunu, kimsesiz çocuklar yararına yazıp sahneledi. Askerlik yıllarında da moral ekibi altında taburları dolaşarak oyunlar sahneledi.
 
Askerlikten sonra bir süre prodüksiyon ekiplerinde çalışmış. 2009 yılında rol aldığı reklam filmindeki Sincap Necmi rolüyle 2009 Kristal Elma Ödülü'nü kazandı. Aynı yıl Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde ve Borusan Fflarmoni Orkestrası Konseri'nde yer alarak kendisini göstermeye başladı. Rol aldığı birkaç dizinin ardından TRT projesi Aslan Ailem ile yavaş yavaş tanınmaya başladı.  Kardeşim Benim filmleri, Fırıncının Karısı ve Aykut Enişte gibi başarılı komedi filmleriyle de çıkışını sürdürdü.
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.