Sosyal Medya

MEMUR

GoPro Hero 11 ve Hero 11 Mini özellikleri ve fiyatı

Aksiyon kamerası denince akıllara ilk gelen şirketlerden olan GoPro, bugün düzenlediği etkinlikte özellikleri ile heyecanlandıran yeni GoPro Hero 11 ve GoPro Hero 11 Mini modellerini tanıttı. Peki bu yeni cihazlar neler vadediyor?

GoPro Hero 11 ve Hero 11 Mini özellikleri ve fiyatı
GoPro Hero 11, özellikleri itibariyle selefinin devamı olarak karşımıza çıkıyor. Fakat GoPro Hero 11 Mini’nin ekranı olmayan ve de neredeyse lens ile kamera adasından oluşan kompakt bir cihaz olduğunu görüyoruz. Ağırlığı ise 133 gram.
 
Bu sayede en küçük boyutlardaki dronelara bile yerleştirilebiliyor. Ancak ekran olmadığı için GoPro’nun Quik isimli uygulamasını telefonunuza veya tabletinize indirmeniz gerekiyor. Zira cihazın üzerinde yalnızca açma-kapama tuşu bulunuyor.
 
Cihazların fiyatına gelecek olursak, GoPro Hero 11 Black modeli 499 dolardan satışa çıktı. GoPro Hero 11 Mini ise 399 dolar fiyat etiketine sahip. Fakat 25 Ekim’de müşteriler ile buluşacak. Buna ek olarak, GoPro aboneliği olan kullanıcılar için 100’er dolarlık indirim söz konusu. Yani GoPro Hero 11 399 dolara, GoPro Hero 11 Mini’yi ise 299 dolara satın alabilirler.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.