Sosyal Medya

GÜNDEM

Şarkıcı Gülşen tutuklandı

Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen tutuklandı.

Sahnedeyken imam hatiplileri hedef alan Gülşen'in bir kişiyle ilgili, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor." dediği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca TCK'nin 216. maddesi kapsamında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatılması ve kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde edilmesi talimatı üzerine polis ekipleri harekete geçti.
 
İfadesi alınmak üzere emniyete götürüldü
Talimatın ardından Gülşen, Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı. Gülşen, ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
 
Şarkıcı Gülşen, imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi.
 
Tutuklandı
Savcılıkta ifade veren Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

1 Yorum

  1. ben robot değilim

    Ağustos 26, 2022 Cuma 09:12

    Admin kardeş sen de az değilsin haa!! Fil tarihinde mevzu olmuş bir olayı tam da basın yayın ilke ve ahlakına uyacak bir habercilik yapmış oldunuz böylelikle tebrikler. Konuya muhatap ismi anılan şarkıcının da en güzel resmini koymuşsun ki haberin içeriği ve tıklanma oranı daha fazla satsın diye! Vay arkadaş ne günlere kaldık? Sen burdan, sidikli bir şarkıcıyı koruyup kolladığımı düşüne dur ama biz de öte yandan : ulan memlekette onca huguksuzluk oluyor, açık çağrılar yapılıyor ve bunları mahkemeye, huguka taşıyacak bir oluşumun olmadığını haber yapmayın, sonra gel de böyle yırtmaçlı elbiseli (benze yağışmış çok kendisine) bir şarkıcıyı, halkın kin ve nefret duygularını depreştirme adına servis edelim. öyle ya bu kolay olanı değil mi pampa? ADmin kardeş, sen de az değilsin haa! demişmiydim?

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.