Sosyal Medya

POLİTİKA

CHP, Tanju Özcan'ı kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son dönemlerde yaptığı konuşmalar ve tavırları nedeniyle dikkat çekmeye başladı.
 
Uzun süre mülteci nefretini körükleyerek insanlık dışı uygulamalara imza atan Özcan, mültecilere yönelik 10 kat zam teklifleri, su ve elektrik vermeme tehditleriyle tepkilere neden oldu.
 
Bir meclis toplantısında el kaldıran AK Partili Hacer Çınar'a, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor." ifadesiyle belaltı ithamlarda bulunan Özcan'a tepkiler, zamanla protestoya döndü.
 
Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyince müdahale edildi
Son olarak partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ithafen, Cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini belirten Tweet'ler paylaşan Özcan'a CHP yönetiminden müdahale geldi.
 
Geçtiğimiz gün de belediye binası önünde kendisini protesto eden kişilere dans ederek karşılık veren Özcan, ana muhalefet partisinin dün gerçekleşen MYK toplantısının da gündemindeydi.
 
 
İhraç istemiyle disipline sevk edildi
Toplantıda, tavırları nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi.
 
İthamları ve protestoya danslı cevabı gerekçe gösterildi
CHP yönetiminin ihraç istemine gerekçe olarak, meclis toplantısı sırasında el kaldıran Çınar'a söyledikleri ve bundan dolayı yapılan protestoya dans ederek karşılık vermesi gösterildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.