Sosyal Medya

KARADENİZ

Çayeli'de güzel şeyler olacak

Çayeli'nin kalkınması ve refahının artırılması amaçlanan sanayi ve turizm yatırımları istişare toplantısı Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirildi.

Rize Valisi Kemal Çeber’ın başkanlığında Çayeli ilçesindeki yatırımlarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
 
Çayeli Sanayi ve Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Çiftçi, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan , MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, Çayeli Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Onur Adıyaman, Çayeli Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Öztürk ve DOKA Rize Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fatih Özdemir, Sanayi İl Müdürü Erhan Kavaz,Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu  katıldı.
 
 Vali Kemal Çeber başkanlığındaki toplantıda, Çayeli ilçesindeki yapılan ve planlanan yatırımlar masaya yatırılarak, ilçeye katkısı ve izlenecek yol haritası üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
 
Toplantıda açılış ve bilgilendirme konuşmasını Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert yaptı. Ardından İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel konuşmasının ardından Vali Kemal Çeber, kamu hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesi, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek çözüm yollarının ilgili kurumlarla çözülmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, kurumlarla beraber el birliği içinde karşılıklı anlayış ve dayanışmayı sağlayarak istişare ve işbirliğini içinde hizmet etmek için çabalayacaklarını ifade etti.
 
Gündemdeki konu başlıkları istişare edildikten sonra, istişare toplantılarının önemine vurgu yapılarak, bu tür toplantıların devam ettirilmesi kararlaştırıldı. İyi dilek ve temennilerle toplantı kapatıldı.

  • Çayeli'de güzel şeyler olacak

  • Çayeli'de güzel şeyler olacak

  • Çayeli'de güzel şeyler olacak

  • Çayeli'de güzel şeyler olacak

  • Çayeli'de güzel şeyler olacak

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.