Sosyal Medya

SPOR

FLAŞ transfer! Bülent Korkmaz'ın gözdesi, Rizespor'dan Alman devine

Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz'ın son haftalarda sürekli ilk 11'de de şans verdiği Emirhan Topçu, Alman devi Wolfsburg'a transfer oluyor. Bülent Korkmaz'ın gözdesi konumunda olan Emirhan Topçu'nun transferinde herhangi bir pürüz kalmadı.

Bülent Korkmaz'ın geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da sıkça forma şansı verdiği Emirhan Topçu, Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oluyor. Sezon içinde scout'lar tarafından takip edilen genç yıldız için transfer bitme aşamasında.
 
BÜLENT KORKMAZ'IN GÖZBEBEĞİ AYRILIYOR
 
Sporx'in haberine göre; Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg, Çaykur Rizespor'da forma giyen 21 yaşındaki genç stoper Emirhan Topçu'yu transfer etmek için girişimde bulundu.
 
Uzun bir süredir Wolfsburg scoutlarının takip ettiği ve sezon içerisinde de birçok maçını canlı olarak izlenilen Emirhan Topçu için Alman kulübünün oldukça ciddi olduğu bildirildi.
 
Spor Toto Süper Lig'den düşen Çaykur Rizespor'da son haftalarda Bülent Korkmaz tarafından fazlaca şans bulan Emirhan Topçu konusunda Wolfsburg kulübünün atağa geçtiği ve yapılan görüşmelerde de şu ana kadar herhangi bir pürüzün olmadığı bildirildi.
 
BÜLENT KORKMAZ ŞANS VERDİ
 
Çaykur Rizespor alt yapısından yetişen ve gelişimi ve yeteceği ile kısa süre içerisinde bir çok kulübünde dikkatini çeken Emirhan Topçu geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibi ile 12 maçta forma giymişti. Teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından son haftalarda sürekli ilk 11'de de şans verilen Emirhan Topçu ortaya koyduğu performansla da takdir toplamıştı.
 
WOLFSBURG SCOUTU TÜRKİYE'YE GELDİ
 
Wolfsburg Scout ekibi Türkiye U21 takımının Kazakistan U21 ile oynadığı maçta Emirhan'ı izlemek için Türkiye'ye gelirlerken oyuncunun Tolunay Kafkas tarafından kadroya alınmaması sonrasında maçı izlemeden stattan ayrıldıkları öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.