Sosyal Medya

KARADENİZ

Rize'de kayıp Dursun Zehir bulundu mu?

Rize'nin Pazar ilçesinde 5 aydır kayıp olan Dursun Zehir'e ait cesedi arama çalışmaları devam ediyor.

 

Rize'nin Pazar ilçesinde yaklaşık 5 ay önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınmayan kişinin bulunması için başlatılan çalışma sürüyor.
 
Hastanede yatan eşini ziyaret etmek için kızının Pazar ilçesindeki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Dursun Zehir'in (75) bulunması için Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında olayla bağlantısı olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.
 
Şüpheli, emniyetteki ifadesinde, Dursun Zehir'i arkadaşıyla birlikte öldürdüğü ve Pazar Kız Kulesi mevkisinde deniz kenarındaki kayalıkların arasına gömdüğünü söyledi.
 
Bunun üzerine şüphelinin gösterdiği bölgede Pazar Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından iş makinesiyle kazı yapıldı.
 
Kazıda herhangi bir ceset ve Dursun Zehir'e ait olduğu değerlendirilen eşyaya rastlanmadı.
 
İş makinesinin arızalanması nedeniyle kazıya ara verildi.
 
Şüphelinin ifadesi üzerine Artvin'de gözaltına alınan kişinin Rize'ye getirildiği ve emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
 
OLAYIN GEÇMİŞİ..

Trabzon – Rize yolu arasında kayıplara karışan Dursun Zehir ortadan kaybolduktan sonra herhangi bir haber alınamadı. Dursun Zehir çarşıya diye çıktı ve bir daha evine geri dönmedi. Torunu Kerim hakkında iddialı şüpheler ortaya çıktı. Hareketleriyle tedirgin olduğu anlaşılan torun Kerim hakkında soruşturma başlatıldı. 71 yaşındaki Dursun Zehir öldürüldü mü? Sorusu sık sık izleyiciler tarafından merak içerisinde araştırılıyor. Torunu Kerim’in hareketlerinden şüphelenen Müge Anlı ve izleyici kitlesi torununda şüphe ediyor. 5 aydır haber alınamayan Dursun Zehir nerede? Dursun Zehir cinayete mi kurban gitti? İşte ayrıntılar…

71 yaşında kendi halinde yaşayan Dursun Zehir’den yaklaşık 5 aydır haber alınamaması Türkiye’yi ekrana kilitledi. Dursun Zehir ile ilgili öyle iddialar gün yüzüne çıktı ki herkes merak içerisinde Dursun Zehir’in yaşayıp yaşamadığını araştırmaya başladı. 

  • Rize'de kayıp Dursun Zehir bulundu mu?

  • Rize'de kayıp Dursun Zehir bulundu mu?

  • Rize'de kayıp Dursun Zehir bulundu mu?

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.