Sosyal Medya

MAGAZİN

Aleyna Tilki: Kız isteme olayı çok saçma!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur Korumalı Mevduat'ta yatırımcının çıkması için bir neden yok. Hazineye olan etkisi de çok düşük. Çünkü Türk lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda ‘Cevapsız Çınlama’, ‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Dipsiz Kuyum’ parçalarıyla alkış alan Aleyna Tilki, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
 
"NE MÜNASEBET MAL İSTER GİBİ"
Şarkıcı, Twitter hesabından, "Kız isteme olayı çok saçma. Ne münasebet mal ister gibi, 'Kızı oğluma verir misiniz?' falan filan ya, iğrenç! İnsan gibi, 'Evleneceğiz, rızanız var mı?' de, olsun bitsin" ifadelerini kullandı.
 
 
Tilki'nin gönderisi takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada kimi kullanıcılar, ünlü şarkıcı ile aynı görüşte olduğunu dile getirdi. Bazı kullanıcılar da şarkıcıya tepki gösterdi.
 
"İLİŞKİ KALIPLARI İNSANLIĞ YÖNETMEK İÇİN YARATILMIŞ"
Genç popçu, daha sonra "Zaman kavramı bile toplumları yönetmek için ortaya atılmış bir yalan. Günümüz ilişki kalıpları bile insanlığı yönetmek ve düşünce özgürlüğünden alıkoymak için yaratılmış, gerçekten gerçekleşmesi imkansız olan yalanlardır. 'Bağlar' demiyorum, 'İlişki kalıpları’ diyorum ve de bence günümüz ilişki kalıpları gerçekçi bağlar kurmamıza tamamen engel oluyor" mesajını yayınladı.
 
'SEN AFFETSEN BEN AFFETMEM' DİJİTALDE
Aleyna Tilki, yıllar önce Taksim Trio ile beraber arabesk sanatçısı Bergen‘in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını yorumlamış, YouTube'da 40 milyon dinlenme rakamına ulaşmıştı.
 
Tilki'nin yorumu dinleyiciden gelen istek üzerine dijital platformlarda satışa çıktı. Şarkıcı, “Gerçek olan her şeyin ömrümde yeri vardır. Tarzı, şekli fark etmez. Çok gerçek bir eser” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.