Sosyal Medya

MAGAZİN

Cengiz Kurtoğlu gözaltına alındı

Sarıyer’de ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun tartışma yaşadığı iş insanına bıçakla saldırdığı iddia edildi.

Sarıyer’de ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun tartışma yaşadığı iş insanına bıçakla saldırdığı iddia edildi. Güçlükle sakinleştirilen ünlü sanatçı polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaşanan olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Sarıyer İstinye'de bulunan bir restoranda saat 23.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İş insanı Mustafa Can bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için İstinye'de bulunan restorana gitti.
 
Daha sonrasında restoranda bulunan Cengiz Kurtoğlu ile aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Kurtoğlu, iş insanı Mustafa Can'a servis bıçağıyla saldırdı. Olaydan sonra çevredekiler araya girerek duruma müdahale etti.
 
 

 
CENGİZ KURTOĞLU GÖZALTINA ALINDI
 
Olay yerine gelen ihbar üzerine polis ekipleri sevk edildi. Cengiz Kurtoğlu gözaltına alınırken yüzünden yaralanan Mustafa Can, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen Cengiz Kurtoğlu'nun ilk ifadesinde, Orhan Gencebay'a ve diğer sanatçılara hakaret ettiği için tartıştığını söylediği iddia edildi.
 
TARTIŞMA KAMERAYA YANSIDI
 
Sarıyer'de Cengiz Kurtoğlu ile iş insanı arasındaki kavga anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, masada oturdukları sırada tartışma yaşandığı ve çevredeki vatandaşların araya girmeye çalıştığı ve ünlü sanatçının güçlükle sakinleştirildiği görülüyor.
 
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.