Sosyal Medya

SPOR

Vedat Muriqi’ye yol göründü

Lazio'da bir türlü beklenen performansı ortaya koyamayan Vedat Muriqi ile devre arasında yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe’de 2020 yılında 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Seri A takımlarından Lazio’ya transfer olan Vedat Muriqi ile devre arasında yolların ayrılacağı belirtildi.
 
İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Lazio’da istenen düzeye gelemeyen Vedat Muriqi’in, devre arasında satılması ya da kiralanması düşünülüyor.
 
Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri’nin yönetime sunduğu raporda, aralarında Vedat Muriqi’in de bulunduğu 6 futbolcu ile yolların ayrılmasını istedi. Sarri ayrıca takıma kanat ve bek transferi yapılmasını istedi.
 
BEKLENENİ VEREMEDİ
Fenerbahçe’den büyük umutlarla transfer edilen Vedat Muriqi, Lazio’da beklenen patlamayı bir türlü yapamadı. İtalyan ekibiyle 43 maçta toplam 1385 dakikada görev alan Kosovalı forvet, rakip filelere sadece 2 gol gönderebildi. En son 31 Ocak’ta oynanan Atalanta maçında gol sevinci yaşayan Vedat Muriqi, kariyerinin en kötü istatistiğini Lazio’da yakaladı.
 
Golcü arayışındaki Fenerbahçe’ye geri dönebileceği konuşulan Vedat Muriqi’in eşi Edibe Muriqi, kısa bir süre önce Kosovalı golcünün sarı-lacivertli ekibe transferinin yer aldığı bir televizyon haberinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Edibe Muriqi, paylaşımına Orhan Ölmez’in ‘Hayallerim’ isimli eserini de eklemişti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.