Sosyal Medya

KARADENİZ

Rize şehir hastanesi böyle olacak

Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Şehir Hastanesi Projesinin Resimlerini Paylaştı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı sosyal medya hesabından Rize Şehir Hastanesinin resmini paylaştı.
 
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize'nin Gündoğdu bölgesindeki balıkçı barınaklarından Çaykur Rizespor Tesisleri yönünde deniz dolgusu üzerinde yapılacak Rize Şehir Hastanesine ait proje fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.
 
 
Rize Şehir Hastanesi böyle olacak
 
Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte aylardır yürüttüğümüz takip sonucu Rize Şehir Hastanemizin uygulama projesi de çıktı.
 
Tüm hasta odalarının denizle buluştuğu, helikopter pistinden sosyal alanlara kadar tüm detayların düşünüldüğü, hasta ve hasta yakınlarının son derece konforlu bir alanda hizmet alabilecekleri, sağlık çalışanlarınızın da aynı konforda hizmet sunabilecekleri bu dev eser ilimizin en az 30 yıllık hastane ihtiyacını karşılayacak.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kere daha hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum.
 

  • Rize şehir hastanesi böyle olacak

  • Rize şehir hastanesi böyle olacak

  • Rize şehir hastanesi böyle olacak

  • Rize şehir hastanesi böyle olacak

  • Rize şehir hastanesi böyle olacak

2 Yorum

  1. Xxnx

    Aralık 15, 2021 Çarşamba 22:23

    Yermi varda yapılmıyor saçmalamayın lütfen

  2. naçizane

    Kasım 12, 2021 Cuma 10:28

    sahilde olması çok saçma herşeyi sahile yığdılar sonra trafik neden var hastahanelerin 3 ü de sahilde yada sahile yakın stadyum sahilde avm sahilde sayılır hepsi sahil yolunu kullanacak hastahaneyi çevre yolu ya da salarha tüneli güzergahı içinde yapmak daha uygun olmaz mıydı...

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.