Sosyal Medya

POLİTİKA

CHP ilçe başkanından tehdit!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve AK Parti seçmenini tehdit edip, ülkeden kovacağını söyleyen Cemal Emir'in bu küstah sözlerine, CHP Genel Merkezi sessiz kalarak destek verdi.

CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in küstah ifadeleri kamuoyunun gündemine oturdu.
 
Geçtiğimiz günlerde nefret dolu sözlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret edip, Erdoğan'a da oy verenleri tehdit eden CHP'li Cemal Emir, "Samsun'dan Atatürk'ün gelmesini beklemeyin, gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız. Bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız, bir daha onlar gibi gelmesin diye köklerini kazıyacağız." ifadelerini kullandı.
 
CHP'DEN TEPKİ GELMEDİ
CHP'li başkanın tehdit dolu bu skandal sözleri, büyük tepkiyle karşılanırken başta CHP olmak üzere, partiye yakın medya kuruluşları bu olayı görmezden geldi.
 
KILIÇDAROĞLU'NUN DESTEĞİ VAR
Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla tanınan ve
Kılıçdaroğlu'ndan aldığı destekle ilçe başkanlığı görevine yeniden seçilen Cemal Emir'in konuşmasına CHP'den ses çıkmaması, partinin de bu ayrıştırıcı ve tehditkar söylemleri benimsiyor oluşunu gösterdi.
 
 

1 Yorum

  1. hamsiye

    Ekim 05, 2021 Salı 10:15

    gazete kimseye hakaret etmez, adam gibi haber yapar, küstah ne demek, bu ülkeye ihanet edenlere madalyamı takacaktı ilçe başkanı, eleştirebilirsin dava açabilirsin ama hakaret edemezsin,

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.