Sosyal Medya

KARADENİZ

Avcı'dan Akşener'e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu haftaki TBMM Grup Toplantısı’nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için “Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu” demişti.

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için “Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu” sözlerinin üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'ye geldi.
 
Akşener, İkizdere ve Çayeli ilçelerinde esnaf ziyaretleri esnasında ise vatandaşlar tarafından protesto edildi.
 
Rize Milletvekili Muhammed Avcı sosyal medya üzerinden Meral Akşener'e tepki gösterdi.
 

 
İşte Avcı'nın o sözleri;

Günlerdir provakasyon peşindeler!
Rize’ye diğer illerden toplama adeta tahrik gücü kalabalıklarla geliyorlar, adına da esnaf ziyareti diyorlar.
Cumhurbaşkanının memleketinde denenecek her oyun, oyun kurucuları mahcup eder.
Burası Rize, laf ettirmeyiz Reis’e...
 
 

 
İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan için ne demişti?
 
İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener bu haftaki TBMM Grup Toplantısı’nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için “Bir anlamda Sayın Erdoğan'ın İsrail versiyonu” demişti.
 
Meral Akşener şu ifadeleri kullanmıştı:
 
* Gözümüzün önünde insanlık dramı yaşanıyor. Siviller, kadınlar ve çocuklar insafsızca katlediliyor. Mart ayında, İsrail’de seçimler yapıldı ve ol
 
uşan tablo, İsrail’in en uzun süreli başbakanı Netanyahu’nun yeni hükümet kurma
 
sına imkân vermedi.
 
 
* Bu gelişmeler üzerine bir anlamda Sayın Erdoğan’ın İsrail versiyonu olan Binyamin Netanyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için gözünü kırpmadan, sivillerin ve çocukların hayatlarına kast etmekten geri durmadı.

İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener 

4 Yorum

  1. Sibel 53

    Mayıs 22, 2021 Cumartesi 15:14

    yanlışa yanlış ile cevap vermek doğru değil ancak böyle bir durum görünürken iki tarafı birbirine yaklaştırmamak mesafeyi korumak ve ortamı güvenlik açısından gerdirmemek gerekirdi.

  2. memleketim insanı

    Mayıs 22, 2021 Cumartesi 01:11

    Çayeli'nde, halkı kuran ile aldatan hazımsız bir zihniyetin organize olmuş bir saldırısıdır. Talimatları nereden ve kimlerden aldıkları herkesin malümudur. Güneş artık balçıkla sıvanamıyacak, Ufuktan çok daha parlak şekilde milletimizin üzerine doğacaktır.

  3. Ömer Demircan

    Mayıs 21, 2021 Cuma 11:49

    Meral Akşener'in Söylemi Yanlış Olsa Da Rize De Kendisine Yapılanlar Da O Derece Yanlıştı. Eleştirebilirsin, Tepkini Koyabilirsin ama Ölçülü Olmak Lazım. Türkiye Demokratik Bir Ülke ve Bizlerde Düşüncemize Göre İstediğimiz Kişiye Oy Verme Hakkına Sahibiz.

  4. Rizeli

    Mayıs 20, 2021 Perşembe 23:47

    Sen nasil bir adamsin avci camiden cikmassin iftiraciyi savunursun piyonu kurmuslar getirmisler sende canak tut ayiptir oyle el kaldir milletvekilinden bu beklenir zaten sana yakisani yapiyosun kim el ele kol kola hdp ile hangi gozle bakiyon hangi dunyadansin körmu oldun

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.