Sosyal Medya

KARADENİZ

AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
İl Başkanı Alim Mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Mayıs 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkmasıyla birlikte milli mücadelemizin ilk adımı atılmış, Necip Milletimiz istiklal ve istikbaline göz diken düşmanlara karşı kurtuluş savaşı mücadelesini başlamıştır. 19 Mayısta ilk kıvılcımı atılan bu özgürlük ve bağımsızlık ateşi Türk milletinin vatanı uğruna verdiği destansı bir zafere dönüşmüş ve tüm dünyaya örnek olmuştur.
 
Zafere inanmış bir milletin her türlü yokluğa göğüs gererek neleri başarabileceğini bütün dünyaya gösterdiği  bu  kutlu zafer istiklâl ve istikbal mücadelesinin bugünkü varisleri gençlerimize armağan edilmiştir. 19 Mayıs’ın Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verilen öneminde bir göstergesidir. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Gençlerimizi, ne kadar eğitimli, ne kadar donanımlı, ne kadar milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olarak yetiştirebilirsek, geleceğimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktır. Bir ülkenin gençliği, geleceğidir. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye idealini yaşatarak geleceğe taşıyacak olan en büyük zenginliğimiz ve umudumuz gençlerimizdir. 
 
Bu anlamda AK Parti İktidarları dönenimde gençlik ve spor alanında devasa yatırımlar yapılmış ve yapılmaya da devam etmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için devletimiz, her türlü imkanı ve kaynağı seferber etmektedir.
 
“Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır.” Düsturuyla gençleri siyasetin baş aktörü haline getiren liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gençleri her zaman ön planda tutmuştur. Gençlerimize siyasette ve devlet yönetiminde duyduğumuz güvenin somut bir göstergesi olarak ülkemizde seçilme yaşını da 18’e indirmiştir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü uğruna aziz canlarını veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarım.”dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.