Sosyal Medya

MAGAZİN

Süleyman Yağcı: Çok ağrı çektim

'Fıs fıs İsmail' karakteriyle bilinen Süleyman Yağcı, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası son durumunu gözyaşlarıyla anlattı.

Çocuklar Duymasın dizisindeki “Fıs Fıs İsmail” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı, geçtiğimiz hafta açık kalp ameliyatı geçirmişti.
 
Süleyman Yağcı, ameliyattan önce yaptığı açıklamada sigara ve alkol kullanmamasına rağmen kalbinin stresten dolayı zarar gördüğünü ve acil olarak ameliyata alındığını söylemişti.
 
Yağcı, başarılı geçen ameliyatının ardından dün taburcu oldu.
 
"ÇOK AĞRI ÇEKTİM, ÖLÜMDEN DÖNDÜM"
Bir haftada hızla kilo verdiğini anlatan Yağcı, "Çok teşekkür ediyorum. Duaların faydasını gördük. Hakikaten çok zor bir dönem geçirdik. Yani yaklaşık sekiz günde on kilo zayıfladım. Çok ağrı çektim, en az iki ay daha bunun altından toparlanamazsın diyordu doktor arkadaşlar, çünkü ameliyatım çok büyüktü. Açık kalp ameliyatı. Bir de ana damar tıkanmış yani kalpteki damarlar değil ana damarlar tıkanmış. Eğer ki ihmal etseydim, doktor diyor ki "bu damar o kadar önemli ki hastanenin kapısında olsan dahi, sedyede olsan dahi kurtulma şansın yok" diyor" dedi.
 
"YİRMİ GÜN BOYUNCA UYUYAMADIM"
Zor zamanlar geçirdiğini belirten Yağcı, şöyle devam etti:
 
"Bunu hep söylüyorum beş altı aydır çok stresliydim. Son yirmi gündür öyle bir stres yaşadım ki dünyada ilk ona girer. Böyle bir stres yaşadım ve yirmi gündür hiç uyumadan hayatımı yaşıyordum. Yirmi gün içinde artık daha dayanamadı ve kalbimin içindeki kılcal damarlar hep zarar görmüş. Ana damar dediğim gibi iflas etmiş. Doktor arkadaşlar diyor ki böyle bir şeyle biz ilk kez karşılaşıyoruz. Altı ay içinde bir kalp bu hale nasıl geldi?
 
"STRESTEN KURTUL DİYORLAR"
Stresten kurtul diyorlar. Ben de herkese diyorum stresten kurtulun ama kurtulmak kolay değil ki bazı şeyler beyninden çıkmıyor, yüreğinden çıkmıyor. Ama Allah büyüktür, dua aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ölsek de ne olacak? Ölüm haktır. Çok teşekkür ediyorum herkese. Dünyada en büyük sermaye sevgidir. İnsanlar birbirini sevsin. Mert olsun, dürüst olsun, sözünün eri olsun. Dünya üç günlük dünya. Sevgiden daha güçlü bir anahtar yok. Sevgi yaşatır, stres öldürür."
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.