Sosyal Medya

KARADENİZ

Sezen Aksu'nun taş ocağı tepkisi: Meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapımı planlanan taş ocağıyla ilgili siyasi bir paylaşımda bulundu.

Babası Rize'nin Pazar ilçesinden olan ünlü şarkıcı Sezen Aksu'nun son paylaşımı dikkatleri üzerine çekti.
 
Rize'deki taş ocağına tepki gösteren sözde çevreci Sezen Aksu'nun İzmir Karaburun'daki Kaçak villasının kanalizasyonunu 50 metrelik boruyla denize akıttığı ortaya çıkmıştı. 
 
2020 yılında Kaçak Villasına mühür vurulan Sezen Aksu hükümete yönelik şu ifadeleri kullandı;
 
"YETKİNİZİ AŞMIŞ VE MEŞRUİYET ZEMİNİNİ KAYBETMİŞSİNİZ DEMEKTİR"
Açıklamasının dozunu ayarlayamayan Aksu, mesajında ”Bizim iktidara verdiğimiz geçici yetki, yaşam alanlarımız ve hayatlarımız elimizden alınsın diye değil. Halkınıza böyle davranmakta ısrar ederseniz, yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz demektir.” dedi.
 

4 Yorum

  1. Anonim

    Aralık 24, 2021 Cuma 15:54

    hanginiz oturdugu binanın logarının nere akdığını iyi biliyor yıllar sonra ilk defa girdim siteye ama bu kadarda yalaka olunmaz yerel yöneticilerin rızkını verdiği bir medya rizeyi temsil edemez.

  2. fipek 53

    Mayıs 10, 2021 Pazartesi 00:00

    BU KAFALARDAN BIKTIK ZİHNİYETLERİ BOZUK.B....DENİZE AKITMANA GÖZ YUMSALARDI MEŞRU MU OLACAKLARDI EGOLU BİR YORUM.SEN ZATEN RİZELİ OLDUĞUN NE ZAMAN SÖYLDİN RİZE PAZARDA YILDRIM SOY ADLI AKRABALARIN BUNU SÖYLÜYOR.

  3. Yakup

    Mayıs 06, 2021 Perşembe 12:04

    Babasının izmirde feto okullarında yöneticilik yaptığını bikiyoruz ayrıca sezen aksuya hukumetin yetkilerini belirleme gücünü kim verdi kendini devlete rol biçme yetkisinde görüyor...

  4. MEKANSIZ

    Mayıs 06, 2021 Perşembe 12:00

    Yanlışmı demiş herkez gelip geçici ikizderenin taşıyla toprağıyla oynadınmı birdaha düzelte bilirmisin bu tür doğal güzellikleri korumalı kim olursa amacı ne olursa olsun el değmemeli

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.