Sosyal Medya

SPOR

Marius Sumudica'dan gereksiz sözler!

Çaykur Rizespor'un tecrübeli teknik direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig hakkında, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Fotomaç'ta yer alan habere göre, ülkesinin basınına konuşan Rumen teknik adam, Süper Lig'le ilgili kendisine sorulan soruya Fenerbahçe örneğiyle yanıt verdi.
 
"HER ŞEYİN OLABİLECEĞİ BİR LİG"
 
Sumudica, Prosport'a yaptığı açıklamada, "Türkiye, her şeyin olabileceği çok güçlü bir lig. Bunun kanıtı olarak bu sezon milyonlarca yatırım yapan Fenerbahçe'nin Göztepe'ye yenilmesini söyleyebiliriz." dedi.
 
Kayserispor ile vatandaşı Dan Petrescu'nun yollarının ayrılması hakkındaki soruya da yanıt veren tecrübeli teknik adam, henüz Petrescu'yla konuşmadığını ve ayrılık nedenini bilmediğini belirtti.
 
"SA PINTO'NUN HAYATI ÇOK ZOR"
 
Türkiye'de az sayıda yabancı hocanın görev yaptığına değinen Sumudica, "Şu anda Türkiye'de kaç tane yabancı teknik direktör var diye sormak istiyorum. Benden sonra Gaziantep'e gelen ve orada oldukça zor bir hayatı olan tek kişi Sa Pinto. Ben ayrıldıktan sonra Gaziantep FK 3. sıradaydı. O noktadan sonra gelmek zordur." ifadesini kullandı.
 
"BAŞKAN, YÖNETİCİ, TEKNİK ADAM..."
 
Sumudica sözlerini şöyle noktaladı:
 
"Türkiye'de şöyle bir hiyerarşi var. Başkan, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör. Başka kimse yok. Bazen stada gittiğimde mahcup oluyorum. İnsanlar elini kalbime koyuyor. Bazıları elimi öpmek istiyor. Türkiye'de başkan dışında kimse teknik direktör hakkında kötü konuşamaz. Hiyerarşik olarak eğer sizin konumuzdan daha alt seviyedeki biri size saldırdığında bu büyük problemdir. Başka birisinin isteğiyle yapılır."
 

1 Yorum

  1. ASKOROZ

    Şubat 26, 2021 Cuma 13:16

    ŞUMİDİKA GELDİĞİNDE TAKIM HANĞİ SİRADAYDI ŞİMDİ HANĞİ SİRADA YARDIMCISI BİLE ÇOK DAHA İYİ İŞ ÇİKARDI O OLMADIĞI MAÇLARDA, BELKİ BELİRLİ BİR SÜRE İSTEDİĞİNİ OTURTABİLMESİ İÇİN ONA BU HAKKI TANIMALIYIZ. ŞUMUDİKA RİZESPOR KÜLÜBÜ ŞEHRİNİ VE YÖNETİCİLERİNİ HAFİFE ALARAK CÜMLE KURMAMAYA ÖZEN GÖSTERMELİ. (TÜRK PASAPORTUNU) KOLAY ALABİLECEĞİNİ YÖNETİCİ LOBİSİ RİZE ŞEHRİ OLDUGUNDAN RİZESPORU TERCİH ETTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.