Sosyal Medya

POLİTİKA

AK Parti İl Başkanlığı'nda Osman Nuri Kabaktepe dönemi

AK Parti'nin İstanbul İl Başkan adayı resmen Osman Nuri Kabaktepe oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul teşkilatında yenilenme sürecini başlattı.
 
İlçelerde yaşanan görev değişimlerinin ardından sıra il başkanlığı görevine geldi.
 
Erdoğan, İstanbul'daki bazı belediye başkanları ile bir araya geldi ve yeni isim hakkında istişareler yapıldı.
 
Görüşmelerin kamuoyuna yansımasının ardından; AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, kongrede yeniden aday olmayacağını açıkladı.
 
Şenocak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "24 Şubat Çarşamba gerçekleştireceğimiz AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongremizde aday olmayacağımı, görevimi başka bir dava arkadaşıma devredeceğimi tüm kamuoyuna duyururum. Liderimiz Sayın @RTErdogan 'ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için Durmak Yok Yola Devam!" ifadelerini kullandı.
 
AK PARTİ İSTANBUL, OSMAN NURİ KABAKTEPE'YE EMANET
Bayram Şenocak'ın bu açıklamasının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı için oklar Osman Nuri Kabaktepe'ye döndü.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'u emanet etme kararı aldığı Osman Nuri Kabaktepe, Milli Görüş kökenli bir isim.
 
1 Aralık 1970 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde dünyaya gelen Osman Nuri Kabaktepe, Refah Partisi ve Fazilet Partisi'nde birçok görev üstlendi.
 
MİLLİ GÖRÜŞ KÖKENLİ
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi olarak da siyasetin içerisinde yer alan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yüksek istişare kurulu üyesi.
 
Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye Maarif Vakfı Başkan Vekilliği görevini de devam ettiriyor.
 
AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Osman Nuri Kabaktepe'nin göreve geleceğini Twitter hesabından açıkladı.
 
"ADAYIMIZ BELİRLENMİŞTİR"
Kandemir, yaptığı açıklamada, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Bayram Şenocak'a bugüne kadar göstermiş olduğu emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Partimize ve İstanbul'umuza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal da konuyla ilgili açıklama yaptı ve "7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile İl Başkan adayı olarak belirlenen Osman Nuri Kabaktepe’yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum." dedi.
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.